Assassin's Creed: Shadows se chystá vyjít s měsíčním předplatným
i Zdroj: Ubisoft
Shadows Novinka Assassin's Creed: Shadows se chystá vyjít s měsíčním předplatným

Assassin's Creed: Shadows se chystá vyjít s měsíčním předplatným

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 5. 2024 08:00

Assassin's Creed: Shadows nebude klasickou příběhovou hrou, tak jak jsme tuto sérii dodnes znali. Podle všeho Shadows bude součástí předplatné služby Infinity.

Reklama

Ubisoft po dlouhých zhruba dvou letech fanouškům série Assassin's Creed podrobně odhalil, na co se mohou již 15. listopadu těšit. Vyjde dlouho očekávaný díl Assassin's Creed: Shadows, který jsme dříve znali pod pracovním názvem codename Red. O Shadows v tuto chvíli víme spoustu, celkem pravidelně přinášíme střípek za střípkem. I dnes tu máme jednu maličkost, která by však některé nemusela potěšit.

Assassin's Creed Infinity

Nene, nejde o další ze spousty herních projektů, které si v rámci několika let zahrajeme. Ubisoft chystá vlastní virtuální platformu zvanou Infinity, která propojí všechny budoucí asasíny (coby live-service hry) v jednu. Hráči díky ní budou moct sbírat nejrůznější bonusové předměty, mise nebo skiny. Tuto novinku má odstartovat právě Shadows, které vyjde v polovině listopadu. Kromě zmíněných bonusů to však zahrnuje i jedno minus. Tato služba bude zpoplatněna za doposud nespecifikovanou částku, kterou bude nutné aktivovat měsíčně podobně, jako například když vlastníte účet na Netflixu nebo PlayStation Plus. Nutno podotknout, že tuto službu nebude nutné platit, hráči si ji budou moct aktivovat v případě, že se chtějí zapojit do služby, díky níž získají bonusy.

Assassin's Creed: Shadows 

"Zažijte epický historický akční dobrodružný příběh zasazený do feudálního Japonska! Staňte se smrtícím zabijákem shinobi a mocným legendárním samurajem při prozkoumávání krásného otevřeného světa v době chaosu. Plynule přepínejte mezi dvěma nepravděpodobnými spojenci a objevujte jejich společný osud a zahajujte pro Japonsko novou éru." Stojí v popisku hry.

Assassin's Creed: Shadows vyjde 15. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel, češtinu ani v podobě titulků očekávat nemůžeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama