Assassin's Creed: Shadows oficiálně oznámen prostřednictvím traileru
i Zdroj: Ubisoft
Shadows Novinka Assassin's Creed: Shadows oficiálně oznámen prostřednictvím traileru

Assassin's Creed: Shadows oficiálně oznámen prostřednictvím traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 5. 2024 07:00

Ubisoft nečekaně přišel s oznámením dlouho očekávané hry Assassin's Creed: Shadows. Jde o projekt, který jsme dodnes znali pod názvem project Red.

Reklama

Ubisoft před několika málo hodinami nečekaně oznámil Assassin's Creed: Shadows. Pro upřesnění, jde o původně Assassin's Creed: project Red, o kterém pravidelně informujeme již několik měsíců. K oznámení došlo na sociálních sítích, přičemž dostupný je pouze teaser trailer, který láká na plnohodnotné odhalení prostřednictvím traileru.

Co přesně nás v Shadows čeká, se dozvíme ve středu 15. května v 18:00 našeho času. S největší pravděpodobností půjde jen propracovaný filmeček, který bude lákat na první gameplay, jenž se nejspíše objeví až na konferenci Ubisoft Forward 2024.

Assassin's Creed: Red

Titul je vyvíjen studiem Ubisoft Quebec, které stojí za úspěšným Assassin’s Creed Odyssey. Assassin’s Creed: Red se stane prestižním vlajkovým titulem a nabídne nám masivní otevřený svět. Hra se odehrává v období Edo, což je období mezi lety 1600 a 1868. Očekáváme, že nám umožní prozkoumat jedno z nejvíce očekávaných prostředí – starověké Japonsko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama