Autoři hororu Still Wakes the Deep prozradili pár nových detailů a ukázali hratelnost
i Zdroj: The Chinese Room
Still Wakes the Deep Novinka Autoři hororu Still Wakes the Deep prozradili pár nových detailů a ukázali hratelnost

Autoři hororu Still Wakes the Deep prozradili pár nových detailů a ukázali hratelnost

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 8. 2023 14:30

Podívejte na zbrusu nové gameplay záběry z očekávané hororové adventury Still Wakes the Deep. Tvůrci navíc prozradili pár detailů a přibližné datum vydání. Velmi pozitivní jsou pak i hráčské reakce.

Reklama

Studio The Chinese Room, které se v minulosti podepsalo například pod úspěšné hry jako Amnesia: A Machine for Pigs, Dear Esther nebo Everybody's Gone to the Rapture, v červnu oznámilo svoji zbrusu novou hru Still Wakes the Deep. Už v premiérové upoutávce bylo na první pohled vidět, že tvůrci využijí veškeré zkušenosti a mechaniky z předchozích titulů - což je samozřejmě velmi dobře. The Chinese Room umí perfektně vyprávět příběhy, myslet na detaily, ale připravit i realisticky vypadající projekt.

Stejně tak to bude v případě hororové adventury Still Wakes the Deep. Ta nás vezme do 70. let minulého století, kde se vžijeme do role jednoho z pracovníků na plošině. Tam se ale začnou dít podivné okolnosti, o co sakra jde? To se pokusíme zjistit už začátkem roku 2024, kdy hru očekáváme ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama