Battlefield 4 aneb jak vypadá v realu
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 4 aneb jak vypadá v realu

Battlefield 4 aneb jak vypadá v realu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 11. 2011 10:33

24.11. 2011 Je to asi měsíc, kdy vyšel třetí díl akční střílečky Battlefield 3. Hned dva týdny po vydání byl oznámen 4 díl Battlefieldů. Toho se chytil "freddiew". Autor mnoha velmi dobrých videí. Vytvořil minutu a půl dlouhé "real" video BF 4. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
24.11. 2011  Je to asi měsíc, kdy vyšel třetí díl akční střílečky Battlefield 3. Hned dva týdny po vydání byl oznámen 4 díl Battlefieldů. Toho se chytil "freddiew". Autor mnoha velmi dobrých videí. Vytvořil minutu a půl dlouhé "real" video BF 4.
Jak jsem již zminoval, chlapec freddiew zásobuje svůj YouTube channel skvelými videi. Už pár vytváří akční videa, měl už i pár delších, které by se v klídku dali považovat za krátké filmy. Kvalita tvorby si myslím je výborná. Před cca 2 lety uložil své první videa na youtube. Za pár dní měl tisíce odběratelů. Ted jsou jich miliony.
Minulý rok v tuhle dobu udělal video z Call of Duty, to je dostatečně viditelné už na první pohled, tedy pro toho, kdo COD někdy hrál nebo viděl, což myslím většina z nás. 
Ted, před pár týdny, kdy byl ohlášen prezidentem EA další díl Battlefield 4 freddiew vytvořil minutu a půl dlouhé video. No dost kecání a pojdme se podívat.

SPITE TV - Gameplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama