Begone Beast je nová vtipná kooperační mlátička
i Zdroj: andemi
Novinka Begone Beast je nová vtipná kooperační mlátička

Begone Beast je nová vtipná kooperační mlátička

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Windows PC Steam Steam

Indie studio Tandemi si pro nás chystá kooperativní hru až pro čtyři hráče s názvem Begone Beast. Spojíte se v ní se svými přáteli, abyste zničili hordy chaosu, které ohrožují město Pennybrook.

Reklama

Vítejte v Pennybrooku, ospalém městečku, kde se nikdy nic špatného neděje. Tady kromě invaze hord příšerných tvorů, které všude šíří chaos. Begone Beast nabídne kromě zábavy i řadu hratelných postav s jedinečnými zbraněmi a schopnostmi. Hra by měla obsahovat takzvaný Dynamic AI Director, což znamená, že monstra budou "chytrá" a vždy najdou nový způsob, jak vás vyděsit nebo překvapit. Žádné nové hraní tak nebude stejné.

Hra nabídne také odemykání nových postav, zbraní a schopností podle toho, jak úspěšně postupujete hrou. Mapy se budou při každém hraní neustále měnit. Begone Beast můžete hrát s až čtyřmi kamarády, online nebo klidně i solo. Společně vás čeká obrovská horda nepřátel a více než tucet jedinečných speciálních elitních monster, která sledují každý váš krok. A když se vám bude zdát, že je příšer až příliš, jednoduše utečte. Nemusíte se za to stydět—ani vaše postavičky, které při útěku křičí na celé okolí, se za to nestydí!

„ BEGONE BEAST je strašidelná akční hra shora dolů pro 1-4 hráče. HACK & SLASH & SCREAM skrz hordy démonů, nekonečně se měnící úrovně a prastaré děsivé BESTY. Využijte sílu SVAČINKY, BATERKY a PŘÁTELSTVÍ v tomto děsivém (ale také roztomilém) závodu o přežití!" Tak o hře informuje popisek na Steamu.

Begone Beast bychom se měli dočkat v únoru příštího roku. Hra bude bohužel k dispozici pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama