Novinka Během PlayStation Showcase 2023 by mohlo dojít k představení hry "Project Awakening"

Během PlayStation Showcase 2023 by mohlo dojít k představení hry "Project Awakening"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 5. 2023 10:15

Pravděpodobně víme o další hře, kterou uvidíme během PlayStation Showcase 2023 konference. Něco možná naznačil oficiální Twitter účet hry Project Awakening. V článku si můžete připomenout parádní trailer z roku 2018.

Reklama

[ AKTUALIZACE ]

Je velmi pravděpodobné, že jde o fake účet. Podle některých reakcí nemá nic společného se společností PlayStation ani Cygames. Následující čtení tak berte s velkou rezervou. Ve finále bychom se nedivili, kdyby hra byla potichu zrušena.

[ Původní článek ]

Vzpomínáte na rok 2018, kdy PlayStation oznámil další exkluzivní hru, v tu dobu ještě na PlayStation 4? Pravděpodobně ne, my vám ji ale rádi připomeneme. V polovině září 2018 byla ve spolupráci s Cygames oznámena dračí RPG pod pracovním názvem Project Awakening. Bohužel jsme se ale ničeho, kromě parádního traileru nedočkali. Jistý náznak přišel v roce 2019, mluvilo se o možném vydání demoverze, na to ale nedošlo. Trailer si připomeňte výše.

Každopádně představení dávno zapomenuté hry by mohlo přijít už za pár dnů, a to v rámci velké PlayStation Showcase 2023, minimálně to naznačuje “možná oficiální účet" (jeho pravost nelze určit) hry na Twitteru. Konference proběhne už 24. května ve 22:00 našeho času

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama