Betaverze Black Ops 6 se účastnil historicky rekordní počet hráčů
i Zdroj: Activision
Black Ops 6 Novinka Betaverze Black Ops 6 se účastnil historicky rekordní počet hráčů

Betaverze Black Ops 6 se účastnil historicky rekordní počet hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Call of Duty: Black Ops 6 má za sebou velmi úspěšný víkend. Otevřená betaverze, která proběhla uplynulý víkend, oslovila rekordní počet hráčů.

Reklama

Call of Duty: Black Ops 6 má za sebou velký víkend a první úspěch. Proběhla betaverze, kterou pravidelně před vydáním dostávají všechny poslední díly série. Vydavatelství Activision se následně k betaverzím vyjadřuje a se statistikami se dělí s fanoušky. V případě Black Ops 6 si však může vedení společnosti mnout ruce, šlo totiž o největší betu v historii Call of Duty. Podle oficiálního příspěvku na sociální síti X můžeme vidět, že se bety účastnilo historicky nejvíce hráčů. Škoda, že nikdo neprozradil přesný počet hráčů, ovšem nějaký ten milion to stoprocentně bude.

Call of Duty: Black Ops 6 další přístup do betaverze nenabídne, hráči v tuto chvíli již mohou pomalu vyhlížet plnou verzi, která dorazí 25. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5, PlayStation 4. Xbox Series X/S a Xbox One - údajně má jít o poslední Call of Duty, které vyjde na starou generaci konzolí. My si betu samozřejmě vyzkoušeli a přinesli vám zcela upřímné dojmy - čtěte celý článek zde. Na závěr je ještě dobré připomenout, že Black Ops 6 bude součástí Game Passu ihned v den vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama