Bithell Games pracuje na několika hrách ze světa TRON
i Zdroj: Studio Bithell Games
TRON: Identity Článek Bithell Games pracuje na několika hrách ze světa TRON

Bithell Games pracuje na několika hrách ze světa TRON

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 4. 2023 09:35

Několik let se spekulovalo, že vzniká velká open-world hra ze světa Tron, je snad mezi projekty, které připravuje studio Bithell Games? Původně se mluvilo o Ubisoftu.

Reklama

Včera vyšlo detektivní Tron: Identity od Bithell Games na PC a Nintendo Switch, první recenze hru ohodnotily na průměrných 7.2 / 10. Je sotva 24 hodin venku a šéf studia Mike Bithell již mluví o dalších plánech, ty opět směřují do světa Tron. 

Tron: Identity je začátkem spolupráce Bithell Games s Disney na hrách věnovaných Tron

Zdá se, že kromě klikací adventury Identity se v následujících letech dočkáme dalších her Tron, což jedině vítáme, jde o originální svět plný zajímavých postav, lokací a efektů. Bude se Bithell Games držet stejného žánru nebo bychom se mohli dočkat klasického RPG, či adventury v otevřeném světě? To ukáže až čas.

Nesmíme zapomenout také na dva roky starou spekulaci. Na Redditu se objevil celkem rozsáhlý článek, který tvrdil, že na velké open-world hře ze světa Tron pracuje také Ubisoft. Od té doby se ale nic podobného nikde neobjevilo, informaci nepotvrdili ani insideři, berme ji tedy jako výmysl někoho, kdo se jen chtěl zviditelnit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama