Bobby Kotick definitivně opouští Activision Blizzard
i Zdroj: Spite.cz ©
Novinka Bobby Kotick definitivně opouští Activision Blizzard

Bobby Kotick definitivně opouští Activision Blizzard

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 12. 2023 08:00

Bobby Kotick se loučí se společností Activision Blizzard, kterou vedl posledních zhruba 33 let. Jeho mise skončí na samém závěru letošního roku.

Reklama

Společnost Microsoft letos v říjnu oficiálně informovala, že Bobby Kotick opustí do několika měsíců Activision Blizzard, kde působil posledních zhruba 33 let. Dnes už s jistotou víme, že součástí společnosti bude nejdéle do 29. prosince 2023. Kotick již aktuálně neplnil pozici, která mu posledních desítky let náležela, jeho finálním úkolem byla pomoc Microsoftu s akvizicí Activision Blizzard. Náhrada za Koticka prozatím oznámena nebyla. 

Blíží se konec dlouhého čekání Microsoftu. Akvizice Activision Blizzard byla předběžně schválena
i Zdroj: Activision Blizzard

Blíží se konec dlouhého čekání Microsoftu. Akvizice Activision Blizzard byla předběžně schválena

Spousty soudních řízení, uniklých dokumentů, velkých sporů se Sony. Byly to dlouhé měsíce, co se vedení Microsoftu trápilo.…

22. 9. 2023 15:00

Bobby Kotick byl kontroverzním šéfem, kolem kterého se točilo spousty afér. Vzpomenout můžeme například kauzu ohledně sexuální obtěžování na pracovišti, nebo braní obrovských bonusů v podobně desítek milionů dolarů v době, kdy docházelo k propouštění v rámci šetření financí. 

Vzkaz Bobbyho Koticka

"Snad nejdůležitější částí mé práce bylo pomáhat spojovat talentované lidi, poskytovat nejlepší možné zdroje a podporovat prostředí, které podporuje inspiraci, kreativitu a neochvějnou snahu o dokonalost. Nemohu dostatečně vyjádřit svou hrdost k lidem, kteří i nadále přispívají k našemu úspěchu, a na všechny, kteří mi pomáhali během 32 let mého vedení této společnosti."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama