Budoucnost série Assassin’s Creed: Ubisoft potvrdil několik remaků
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Budoucnost série Assassin’s Creed: Ubisoft potvrdil několik remaků

Budoucnost série Assassin’s Creed: Ubisoft potvrdil několik remaků

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 6. 2024 15:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Série Assassin’s Creed rozhodně neplánuje zpomalit. Kromě zbrusu nových dílů se hráči mohou těšit i na několik remaků, což oficiálně potvrdil šéf studia Yves Guillemot.

Reklama

O sérii Assassin’s Creed slyšíme poměrně často již několik posledních let. Ubisoft se netají tím, že tato franšíza je pro něj klíčová a přináší společnosti největší zisky. Proto už nějakou dobu víme, že se připravuje možná více než 10 projektů značky Assassin’s Creed, včetně hlavních dílů, mobilních her, VR zážitků a seriálových či filmových adaptací.

Asi před rokem se začaly objevovat informace o přípravě několika remaků slavných dílů. V první řadě se mluvilo o remaku Assassin’s Creed 1, který údajně není daleko od vydání, ale dosud nebyl potvrzen. Nedávno se objevila zpráva o chystaném remaku Assassin’s Creed 4: Black Flag, což jistě potěší každého fanouška této série. Podle dosavadních informací půjde o moderní předělávku, která poběží na nejnovější verzi herního enginu a využije nové mechaniky, animace a další technologické prvky.

Skull and Bones netáhne. Hráči se vracejí k Assassin’s Creed 4: Black Flag
i Zdroj: Ubisoft Singapore

Skull and Bones netáhne. Hráči se vracejí k Assassin’s Creed 4: Black Flag

Hráči Skull and Bones nejsou se hrou moc spokojeni. Hra působí horším dojmem jak v rámci gameplaye, tak i nabízeného obsahu.…

27. 2. 2024 08:00

Ubisoft chystá remaky

Kromě všech možných odboček a adaptací CEO Ubisoftu Yves Guillemot potvrdil, že se připravuje hned několik remaků. V tuto chvíli samozřejmě nemůže potvrdit, o jaké konkrétně by mělo jít, troufnu si ale říct, že je víceméně jisté, že jedním z nich bude Assassin’s Creed 4: Black Flag Remake, který má být údajně ve vývoji od září 2023. K oznámení by tak mohlo dojít klidně v průběhu příštího roku, nejpozději pak v roce 2026. 

Nový díl však dostaneme i letos, už 15. listopadu dorazí dlouho očekávaný Assassin's Creed: Shadows, který z dřívějška můžeme znát po názvem Assassin's Creed: projekt Red.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama