Bully míří na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, tvrdí insider
i Zdroj: Rockstar Games
Bully Novinka Bully míří na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, tvrdí insider

Bully míří na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, tvrdí insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Již brzy bychom mohli znovu slyšet o Bully. Kontroverzní školní open-world hra údajně dorazí na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S už za pár dnů.

Reklama

Dlouho jsme tu neměli žádný článek nebo spekulace ohledně budoucnosti značky Bully. A jinak tomu není ani tentokrát. Na sociální síti X se objevila zpráva, že společnost Rockstar Games se chystá oznámit a možná zároveň vydat nativní verzi Bully: Scholarship Edition pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, insider Ben dokonce zmínil i datum 20. srpna.

O sérii Bully..

Bully původně vyšlo v roce 2006, o dva roky později jsme se dočkali Scholarship Edition, která přidala nový obsah, včetně osmi nových misí, čtyř nových tříd, nového oblečení a dalších prvků, které nebyly v původní hře. Bully je originálním titulem plným kontroverze - některé státy se dokonce pokoušely o zrušení celé hry. K tomu ale nedošlo.

Bully je jedinečná hra, která nabízí zajímavý pohled na školní život a problémy dospívajících, a to vše v typickém stylu Rockstar Games, který kombinuje humor, satiru a otevřený svět plný možností.

Bully 2

Pokračování Bully, to jedna velká záhada. Nicméně několik bývalých zaměstnanců společnosti Rockstar Games potvrdili, že Bully 2 skutečně ve vývoji bylo. V jeden moment dokonce přišla informace od důvěryhodných insiderů, kteří tvrdili, že se oznámení Bully 2 objeví během The Game Awards 2021, nakonec k tomu z nepochopitelných důvodů nedošlo. Před zhruba rokem se pak k Bully vyjádřil i Jon Young, který pracoval pod Rockstarem zhruba 14 let. Ten prozradil, že v plánech bylo dokonce i Bully 3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama