Bully prošlo ratingovou organizací, brzy by mělo vyjít na PC a konzole
i Zdroj: Rockstar Games
Bully Novinka Bully prošlo ratingovou organizací, brzy by mělo vyjít na PC a konzole

Bully prošlo ratingovou organizací, brzy by mělo vyjít na PC a konzole

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bully možná už zítra dorazí ve vylepšené verzi na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nasvědčují tomu zmínky Rockstaru, insiderů i korejské organizace.

Reklama

Bully již brzy oslaví už 20 let od svého vydání. Za tuto velmi dlouhou dobu se pomalu, ale jistě rozrůstal také seznam platforem, na které vyšlo. Bully dnes najdeme na mobilních systémech iOS, Android, ale samozřejmě také na těch hlavních - PC a několika generací konzole PlayStation a Xbox. Dodnes však postrádáme nativní verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Několik na sobě nezávislých insiderů nedávno oznámilo, že Bully, pravděpodobně v té lepší edici Scholarship Edition, vyjde na PS5 a Xbox Series X/S. To nyní naznačila také korejská ratingová organizace, kde právě bylo Bully ohodnoceno - a to znamená jediné, blíží se vydání.

Bully prošlo ratingovou organizací, brzy by mělo vyjít na PC a konzole
i Zdroj: Rockstar Games

Je důležité připomenout nedávné oznámení od samotného Rockstaru. Vydavatel, který stojí za hrou Bully, oznámil, že Bully bude od 20. srpna 2024 součástí nabídky GTA+. To znamená, že si hráči mohou hru aktivovat v rámci předplatného. Dočkáme se tedy tohoto vydání už zítra? Vypadá to velmi pravděpodobně.

Bully

Bully hráče staví do role problémového školáka (spratka), kterého si jako demonstrativní terč své pomsty vůči žactvu často vybírají učitelé, který se směje a pošklebuje do tváří těch co jej šikanují, který si dělá legraci ze svých zlomyslných spolužáků, který přitahuje i odpuzuje děvčata, který se zkrátka snaží nějak protlouci fiktivní školou Bullworth Academy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama