Byl zveřejněn nový trailer na Half-Life 2 RTX, ale bez data vydání
i Zdroj: Nvidia
Novinka Byl zveřejněn nový trailer na Half-Life 2 RTX, ale bez data vydání

Byl zveřejněn nový trailer na Half-Life 2 RTX, ale bez data vydání

Richard Šimáček

Richard Šimáček

8. 1. 2024 20:00

Na veletrhu CES 2024 se společnost Nvidia podělila o nový herní trailer k připravovanému RTX remasteru Half-Life 2 RTX. Datum vydání v traileru ale chybí.

Reklama

Společnost Nvidia oznámila hru Half-Life 2 RTX na loňském veletrhu Gamescom, kde bylo potvrzeno, že členové komunity Half-Life 2 spolupracují na RTX remasteru kritiky oceňované střílečky z pohledu první osoby od společnosti Valve.

Nyní Nvidia ukázala nový trailer na tento očekávaný remaster.

Hra Half-Life 2 RTX bude využívat technologie společnosti Nvidia, včetně hardwarově zaměřeného ray tracingu, Nvidia Reflex, RTX IO a třetí generace DLSS. Tento remaster byl umožněn díky RTX Remix, sadě nástrojů pro modifikaci, kterou Nvidia oznámila v roce 2022 a jejíž beta verze bude uvolněna koncem tohoto měsíce.

Half-Life 2 RTX je třetí hrou, která využívá výhod RTX Remixu, přičemž předchozí dva projekty zahrnují Portal RTX a Portal: Prelude RTX.

Bohužel datum vydání tohoto povedeného remastru zatím nevíme. Dá se tedy čekat, že nevyjde tento rok, ale až ten příští. Pro fanoušky série je to ale normální, například na příchod Half-Life 3 se čeká už více než 10 let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama