Bývalí tvůrci Battlefieldu oznámili PvP střílečku Combat Champions
i Zdroj: C77 Entertainment
Novinka Bývalí tvůrci Battlefieldu oznámili PvP střílečku Combat Champions

Bývalí tvůrci Battlefieldu oznámili PvP střílečku Combat Champions

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Máte rádi Battlefield? Líbí se vám hra The Finals? Potom by vás pravděpodobně mohla zaujmout i nedávno oznámená střílečka Combat Champions, plná zničitelného prostředí.

Reklama

Pokud vám nyní řekneme, že následující řádky budou patřit hře, na které pracují bývalí tvůrci série Battlefield, že jde o PvP arénovku, která bude plná destrukce a nejrůznějších vybuchujících předmětů, do čehož se má zapojit i “televizní show”, pravděpodobně vás napadne, že jde 100% o parádní hru The Finals

Vše, je ale jinak. Mluví se o nedávno oznámené novince Combat Champions, kterou připravuje zbrusu nově složené herní studio C77.

Vaši korporátní vládci vám neplatí za to, abyste byli nudní. Naštěstí kamery Corporate Mediation Alliance (CMA) běží a připravily půdu pro váš úspěch. Mapy plné zničitelného terénu jsou posety herními rekvizitami, jako jsou firemní maskoti, explodující sudy s palivem, vzduchové beranidla, lidské praky a skluzavky. Tyto prvky vás motivují k provádění kaskadérských kousků, které upoutají pozornost komentátorů hry CMA a budou krásně odměněny.” Stojí v popisku hry.

Combat Champions vyjde v průběhu roku 2024 na PC a nespecifikované konzole, je ale víceméně jisté, že půjde o PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Již v tuto chvíli se však můžete zaregistrovat do uzavřené alphaverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama