Bývalí tvůrci z Respawn či Blizzard založili Mountaintop Studios, a teasují svoji první hru
i Zdroj: Mountaintop Studios
Novinka Bývalí tvůrci z Respawn či Blizzard založili Mountaintop Studios, a teasují svoji první hru

Bývalí tvůrci z Respawn či Blizzard založili Mountaintop Studios, a teasují svoji první hru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Jak by mohla vypadat hra, kterou společně tvoří bývalí vývojáři ze studií jako Blizzard, Riot Games, Bungie nebo Respawn? V článku můžete vidět první teaser trailer, účastnit se pak můžete také prvního alpha/beta testu na PC.

Reklama

Herní svět v roce 2020 přivítal zbrusu nové studio Mountaintop. Založili jej bývalí vývojáři z Blizzardu, Riot Games, Respawnu či Bungie, a nyní teasují svoji první hru. Jak by možná někdo tipnul, ano, bude multiplayerová a nabídne stylizovanou grafickou stránku. O samotné hře příliš nevíme, nicméně už brzy zjistíme, studio chystá uzavřený test na PC, zaregistrovat se můžete zde, autoři po vás budou chtít propojení se Steamem a Discordem, následně vyplníte menší formulář ohledně vašich zkušeností s hrami jako Counter Strike, Fortnite, Call of Duty a další.

V minulosti jsme mohli vidět pouze několik artworků, nicméně dnes tu máme vůbec první teaser trailer, Mountaintop Studios jej odprezentovali na Twitteru, vidět můžete níže. Doufejme, že se o připravované taktické střílečce brzy dozvíme více, takový Gamescom 2023 by k tomu byl naprosto ideální. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama