Call of Duty: Black Ops 6 je plně hratelný již 2 roky, prozadil tester
i Zdroj: Activision
Black Ops 6 Novinka Call of Duty: Black Ops 6 je plně hratelný již 2 roky, prozadil tester

Call of Duty: Black Ops 6 je plně hratelný již 2 roky, prozadil tester

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2024 13:00

Designer Nico, který již několik let působí ve studiu Treyarch, prozradil, že Call of Duty: Black Ops 6 je hratelné minimálně dva roky. Láká na brzké představení hry.

Reklama

Společnost Activision a tvůrčí vývojářské studio Treyarch včera odpoledne konečně odhalily, na čem poslední zhruba 4 roky pracovaly. Již několik let se mluvilo o tom, že by letos měl dorazit další díl Black Ops - s podtitulem Gulf War, to se nakonec nepotvrdilo a Treyarch oznámil díl Call of Duty: Black Ops 6. Podrobnosti neznáme, nicméně oficiální účet hry láká na 9. června, kdy pravděpodobně dojde k plnohodnotném odhalení v rámci Xbox Game Showcase 2024.

Nyní se však objevil někdo, kdo si říká “Nico from Treyarch” a ve studiu má pracovat na postu designéra. Ten na sociální síti X tvrdí, že je Black Ops 6 hratelný minimálně poslední dva roky. Prý se sám účastnil všech testovacích fází a tak zdrojem informace je on sám.

Call of Duty: Black Ops 6 (první teaser)
i Zdroj: Activision / Treyarch
Call of Duty: Black Ops 6 (první teaser)

Call of Duty: Black Ops 6 má za sebou historicky nejdelší vývojový cyklus a údajně nabídne otevřený svět, který má připomínat ten Far Cry. Nám se to popravdě příliš nezdá, dosud naprosto lineární a nascriptovaná střílečka přechází na open-world, kde prakticky změní celý koncept Call of Duty? Uvidíme, co na tom všem bude pravdy, detaily již 9. června.

Call of Duty: Black Ops 6 má vyjít 25. listopadu 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama