Call of Duty: Black Ops 6 vyjde i na starší generaci konzolí
i Zdroj: Activision
Black Ops 6 Novinka Call of Duty: Black Ops 6 vyjde i na starší generaci konzolí

Call of Duty: Black Ops 6 vyjde i na starší generaci konzolí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 5. 2024 12:00

Ačkoliv se tvrdilo, že Call of Duty (2024) již nevyjde na konzole minulé generace – zahraniční obchody uvádějí, že Call of Duty: Black Ops 6 bude dostupné i na PS4.

Reklama

Tento týden ve čtvrtek vydavatelství Activision a tvůrčí celek Treyarch oznámily Call of Duty: Black Ops 6. Nutno říct, bylo to překvapení, všichni, včetně insiderů, očekávali díl s podtitulem Gulf War, nakonec však půjde pouze o očíslovaný díl “6". Oficiálně prozatím víme jednu jedinou informaci, a tou je název a fakt, že k plnohodnotnému odhalení dojde v rámci Xbox Games Showcase 2024, které proběhne 9. června.

Nicméně ještě, než k tomu dojde, se dozvídáme jeden podstatný detail. Již v několikrát v minulosti se tvrdilo, že rok 2024 by mohl být prvním, který již nepodpoří starší generace konzolí. To však nyní nesouhlasí, některé zahraniční obchody již Call of Duty: Black Ops 6 nahodily do nabídky a jako platformy mimo jiné uvedly i PlayStation 4, zmínka o Xbox One chybí.

Podle všeho nejde o chybu. Zahraniční magazín Insider Gaming tvrdí, že se ujišťoval, zdali informace souhlasí, prý ano. V tuto chvíli vše samozřejmě musíme brát jako spekulaci, každopádně je více než pravděpodobné, že Black Ops 6 skutečně na PlayStation 4 vyjde. Dobrá zpráva pro majitele, kteří ještě nepřešly na novou generaci, špatná pro ostatní - PS4 má již výkonově slabý hardware a ani tento díl tak nemůžeme považovat za next-gen.

Call of Duty: Black Ops 6 by podle všeho mělo vyjít 25. listopadu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama