Call of Duty zmenší soubory: Konec povinného stahování Warzone
i Zdroj: Activision
Novinka Call of Duty zmenší soubory: Konec povinného stahování Warzone

Call of Duty zmenší soubory: Konec povinného stahování Warzone

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Activision konečně zmenší velikost Call of Duty. Nově už nebudete muset povinně stahovat Warzone, což přinese výrazné snížení objemu dat ke stažení.

Reklama

V posledních letech bylo stahování nových dílů Call of Duty pro mnoho hráčů frustrující. Abychom si mohli nainstalovat nový díl, který vychází každoročně na podzim, museli jsme zároveň stahovat i Warzone a další obsah, o který jsme často neměli zájem. To často znamenalo stahování stovek gigabajtů.

To by se však nyní mělo změnit. Společnost Activision oznámila, že už nebude nutné stahovat Call of Duty: Warzone spolu s novými díly. Pravděpodobně dostaneme možnost si vybrat, zda Warzone chceme, nebo ne. Konečně se Activision rozhodl tento problém vyřešit.

Příběhová kampaň Call of Duty: Black Ops 6 nepřekvapí, prý zabere jen 6 hodin
i Zdroj: Activision

Příběhová kampaň Call of Duty: Black Ops 6 nepřekvapí, prý zabere jen 6 hodin

Call of Duty: Black Ops 6 nabídne otevřený svět – tuto informaci jsme již několikrát slyšeli. Každopádně se vůbec neshoduje…

V současné době je ve vývoji, pravděpodobně na samotném konci vývoje, Call of Duty: Black Ops 6. To vyjde 25. listopadu 2024 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. odehrávající se na počátku 90. let, období přechodu a převratů v globální politice, charakterizované koncem studené války a vzestup Spojených států jako jediné supervelmoci. S ohromujícím vyprávěním a nespoutanými pravidly angažovanosti je toto typický Black Ops. 

Jde pravděpodobně o poslední díl, který vyjde na starší generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama