Capcom má podle herečky Bekky Prewittové pracovat na hře The Descendants
i Zdroj: Capcom
Novinka Capcom má podle herečky Bekky Prewittové pracovat na hře The Descendants

Capcom má podle herečky Bekky Prewittové pracovat na hře The Descendants

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 4. 2024 12:00

Známá herečka Bekka Prewittová označila neoznámený projekt "The Descendants" ve svém životopise. Podle záznamu má jít o novou hru od společnosti Capcom.

Reklama

Capcom dnes známe především díky parádním a úspěšným sériím Resident Evil, Monster Hunter nebo nedávno vydanému RPG Dragon's Dogma 2. V současné době pak očekáváme velmi ambiciózní a našlapané sci-fi Pragmata, která měla být již dávno venku, nicméně došlo na odklad - dorazit však má v průběhu letošního roku.

Zatím, co aktuálně vyhlížíme Resident Evil 9, má Capcom chystat hru s názvem The Descendants. S informací přišla herečka Bekky Prewittová, která ztvárnila oblíbenou postavu Belu Dimitrescu v Resident Evil: Village. Projekt The Descendants, v němž má hrát vedlejší roli, označila přímo ve svém životopisu. Nic však nespecifikovala a tak nemáme ponětí, o co by vlastně mohlo jít. Zcela jistě se ale dočkáme další akční hry s ponurou atmosférou.

The Descendants

Jestliže bychom měli odstartovat nějakou tu spekulaci, Descendants se bude točit kolem rodiny, konkrétně nějakého dědice nebo dokonce předcích. Těžko nyní určit, zda půjde o klasickou adventuru, něco nám ale říká, že tady se chystá další RPG. A co myslíte vy? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama