Capcom Showcase 2024 naplánována, na co se můžeme těšit?
i Zdroj: Capcom
Novinka Capcom Showcase 2024 naplánována, na co se můžeme těšit?

Capcom Showcase 2024 naplánována, na co se můžeme těšit?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 6. 2024 11:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Capcom Showcase 2024 proběhne už za několik málo dnů a my víme, na co se můžeme těšit. Prozradíme vám, že jednou z her bude Dead Rising Remaster.

Reklama

Japonská společnost Capcom před několika hodinami oficiálně oznámila, že již v pondělí 1. července proběhne menší Capcom Showcase 2024. Během té uvidíme hry, které mají nejblíže k vydání. Dokonce bylo předčasně odhaleno, že se dočkáme ukázek her Dead Rising Remaster, který byl oznámen včera a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Celá konference potrvá pouhých 25 minut. V závěru se ještě Capcom zmíní o Resident Evil 7, který má pomalu namířeno na systémy iOS od společnosti Apple.

Bohužel už také víme, co určitě neuvidíme. Znovu nedojde na nové informace ohledně očekávané a ambiciózní sci-fi akce Pragmata, která je neustále odkládána. Stejně tak nedojde na oznámení nového Resident Evilu ani nové záběry z Monster Hunter Wilds. Celou konferenci Capcom NEXT můžete sledovat na YouTube nebo zde přímo v článku.

Nejblíže k vydání má zmiňovaná akční strategie Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, kterou jsme si představovali v březnu letošního roku. Dorazí již 19. července 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

“Nový příběh o Kami čeká... Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je jedinečná akční strategická hra Kagura pro jednoho hráče inspirovaná Japonskem.”  Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama