Česká sci-fi akce Bod obnovy boduje na Netflixu
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Česká sci-fi akce Bod obnovy boduje na Netflixu

Česká sci-fi akce Bod obnovy boduje na Netflixu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 1. 2024 08:00

Ambiciózní filmový snímek Bod obnovy byl opravdu velmi milým překvapením. Kladně bodoval jak v recenzích ihned po své premiéře, tak nyní na Netflixu.

Reklama

Když se řekne český film, většinou se nejedná o nic extra velkého, sem tam se objeví zajímavé překvapení v podobě komedie nebo detektivky. Nicméně před několika měsíci se fanoušci filmů dočkali opravdu skvělého snímku, který u nás, nebo na Slovensku, nemá obdoby.

Bod obnovy, sci-fi, za kterým stojí talentovaný režisér Robert Hloz, a skvělá parta hlavních postav, kterých se ujali herci Andrea Mohylová, Matěj Hádek, Václav Neužil nebo Karel Dobrý, boduje na platformě Netflix. Aktuálně je absolutně nejsledovanějším filmem v České republice, a zcela zaslouženě.

Představte si, že žijete v roce 2041, kdy máte právo být po nehodě či jiné nepřirozené smrti oživeni. Stačí si jen pravidelně vytvářet digitální zálohu své osobnosti – BOD OBNOVY. Agentka Em právě dostává do rukou případ, kdy byla základní pravidla obnovy porušena. Bod obnovy oběti byl smazán a Em tak má před sebou výjimečný zločin. Strhující příběh zasazený do blízké budoucnosti, kdy technologie budou zaručovat lepší život a lidé si budou moci zaplatit jeho prodloužení," stojí v oficiálním popisku hry.

Bod obnovy jsme mohli poprvé vidět v kinech 21. září 2023. Následné recenze byly nepřekvapivě velmi kladné a aktuálně je na například na Google ohodnocený na 8.9 / 10, na česko-slovenské filmové databázi má 72 %. Doufejme, že se i v budoucnu dočkáme podobně ambiciózních filmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama