České RPG Secret of the Deep přišlo o investora, vývoj je v ohrožení
i Zdroj: Esanti Games
Novinka České RPG Secret of the Deep přišlo o investora, vývoj je v ohrožení

České RPG Secret of the Deep přišlo o investora, vývoj je v ohrožení

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Nedávno představené české RPG Secret of the Deep je v problémech. Studio oznámilo, že projekt přišel o důležitého investora a vývoj byl pozastaven.

Reklama

Začátkem dubna jsme vám představili zbrusu novou českou RPG hru Secret of the Deep, kterou oznámilo nezávislé studio Esanti Games. Vývoj musel být již v pokročilé fázi, protože tvůrci v tiskové zprávě uvedli, že si hru budeme moci vyzkoušet na Comic-Conu 2024, který se konal koncem května, hra následně měla vyjít v předběžném přístupu ještě letos, ale to se pravděpodobně nestane.

Studio Esanti Games nedávno rozeslalo nepříjemnou tiskovou zprávu, ve které oznámilo, že projekt přišel o důležitého investora. To znamená, že tým vývojářů přišel o finanční podporu nezbytnou pro další vývoj. Momentálně vývoj neprobíhá a studio musí hledat nového investora, který by financoval další fáze projektu. Bohužel to může posunout plánované datum vydání, takže pokud se Secret of the Deep vůbec někdy dočkáme, letos to pravděpodobně nebude. Secret of the Deep je chystané exkluzivně na PC.

Secret of the Deep

Odhalte tajemství Hlubiny a postavte se zlu, které v ní přebývá a šeptá vaše jméno. Vybojujte naději pro ty, které svět zatratil, a objevte svou minulost. Staňte se hrdinou v akční adventuře s unikátní kombinací RPG prvků, hack ’n’ slash soubojů, hospodaření se zdroji a poutavým příběhem!” Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama