Chystají se hned tři videohry ze světa King Konga a Godzilly
i Zdroj: Legendary Entertainment
Novinka Chystají se hned tři videohry ze světa King Konga a Godzilly

Chystají se hned tři videohry ze světa King Konga a Godzilly

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

King Kong a Godzilla dostanou několik dalších her, jak oficiálně oznámila společnost Legendary Pictures. Jeden z nich je již dokonce k dispozici v obchodech.

Reklama

Světy King Konga a Godzilly se dlouho zdály být zcela oddělené – dvě obří monstra, která byste rozhodně nechtěli vidět na jedné planetě. Tento scénář se však změnil, když společnost Legendary Entertainment vytvořila tzv. MonsterVerse. Tento filmový vesmír spojuje oba giganty, kteří se nakonec střetnou ve filmu "Godzilla vs. Kong". Tento crossover se stal jedním z největších filmových událostí posledních let.

Pokud jde o videohry, King Kong i Godzilla za posledních více než 20 let zaznamenali několik herních adaptací. Bohužel, mnoho z těchto titulů bylo podprůměrných a brzy po vydání upadly v zapomnění. Výjimkou je vysoce hodnocená hra Peter Jackson's King Kong od Ubisoftu z roku 2005, která získala řadu pozitivních recenzí. Co se týče her s Godzillou, jediným opravdu úspěšným titulem byl Godzilla: Destroy All Monsters Melee z roku 2002, který si mezi fanoušky získal oblibu díky své zábavné bojové hratelnosti.

Chystají se hned tři videohry ze světa King Konga a Godzilly
i Zdroj: Tilt Point LLC

3 nové hry..

Legendary Pictures však nezůstává jen u minulosti a právě oznámila vývoj tří nových her ze světa King Konga a Godzilly. Dvě z těchto her jsou zatím zahaleny tajemstvím, ale jedna z nich, mobilní titul, je již nyní k dispozici v obchodech AppStore a Google Play. Jmenuje se Godzilla x Kong: Titan Chasers a bohužel, nejde o adventuru, kterou byste si možná přáli, nýbrž o strategickou hru 4X MMO. O dalších dvou titulech se snad dozvíme již brzy, a velmi doufáme, že půjde končně o kvalitní kousky. Doslova by nám nevadil remake zmíněného titulu Peter Jackson's King Kong.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama