CI Games si zaregistrovalo 4 ochranné známky, těšit se můžeme na RPG i survival hry
i Zdroj: CI Games
Novinka CI Games si zaregistrovalo 4 ochranné známky, těšit se můžeme na RPG i survival hry

CI Games si zaregistrovalo 4 ochranné známky, těšit se můžeme na RPG i survival hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 1. 2024 14:00

Vydavatelství CI Games chystá minimálně čtyři velmi zajímavé projekty. Podle všeho jde o další díl Lords of the Fallen nebo Sniper: Ghost Warrior.

Reklama

Po internetu koluje zajímavý seznam doposud neoznámených projektů. Všechny, jak se díky ochranným známkám zjistilo, patří společnosti CI Games. Pojďme si jednotlivě představit detaily, těšit se můžeme na RPG a survival hru nebo nový Sniper Ghost Warrior.


Project III

Nejzajímavějším z celého seznamu je "Project III". Podle registrace a údajů jde o hru s možným finálním názvem “Death of the Fallen”. O hře se ví jediné, pracuje na ní studio HexWorks a vzniká v Unreal Engine 5. S největší pravděpodobností půjde o pokračování úspěšné RPG hry Lords of the Fallen z roku 2023. Ta si po dlouhých letech čekání, v recenzích odnesla průměrných 7.5 / 10, což je o poznání lepší, než v případě roku 2014, kdy si Lords of the Fallen vykoledovalo pouhých 6.8 / 10.

Sniper Ghost Warrior Next

Těšit se můžeme i na další díl dříve slavné série Sniper: Ghost Warrior. O tom se mluvilo už v minulém roce, kdy se dokonce objevil název hry - Sniper Ghost Warrior: Contracts 3. Podle všeho se i v tomto případě jedná o hru postavenou v Unreal Engine 5. A jak už minisérii Contracts známe, nemělo by jít o open-world hru. Jestli se informace z minulého roku nemýlí, dalšího dílu se dočkáme v průběhu letošního roku. 

Project Survive

Jak již název naznačuje, půjde o survival hru. Spekuluje se o možném názvu Island: Gate To Gehenna, který se objevil též mezi zaregistrovanými známkami. Má jít o horor a zbrusu novou IP.

CI Games si zaregistrovalo 4 ochranné známky, těšit se můžeme na RPG i survival hry
i Zdroj: Microsoft Designer / Jakub Hergesell

Project Scorpio

Na projektu Scorpio má pracovat Underdog Studio, vývoj vzniká v Unreal Engine 5 a žánr? Vypadá to na další extrakční titul. V popisku můžeme vidět multiplayerová PvPvE hra. Na všechny detaily výše uvedených her si ještě chvíli počkáme, jistě se nám ale minimálně nový Sniper představí už v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama