Black Myth: Wukong: Chcete klíč k recenzi? Potom nikde nezmiňujte Covid-19
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka Black Myth: Wukong: Chcete klíč k recenzi? Potom nikde nezmiňujte Covid-19

Black Myth: Wukong: Chcete klíč k recenzi? Potom nikde nezmiňujte Covid-19

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Black Myth: Wukong vychází již zítra a vše nasvědčuje tomu, že půjde o velký hit. Nicméně instrukce od čínského studia pro recenzenty, které se objevily na Redditu, hráče šokovaly.

Reklama

Včera v průběhu odpoledne jsme vydali článek, který shrnoval první veřejné recenze pro nadcházející akční RPG, Black Myth: Wukong. Hra si vede dobře a víceméně sbírá vysoké známky. Recenze vyšly tři dny před oficiálním vydáním, ovšem co předcházelo žádosti o klíč, to vás asi překvapí.

Čínské studio Game Science poskytlo možná stovky klíčů k recenzím, nicméně mělo to několik zásadních podmínek. Jestliže chcete recenzovat naši hru před vydáním, nikde nezmiňujte tyto body: 

  • Nezmiňujte Covid-19
  • Nezahrnujte do recenze politiku, násilí, nahotu, feministickou propagandu, fetišizaci a další obsah, který podněcuje negativní diskurz
  • Nediskutujte o obsahu souvisejícím se zásadami čínského herního průmyslu, názory, zprávy atd.
  • Neurážejte ostatní influencery
  • Nepoužívejte žádný urážlivý humor

Co tím chce Game Science naznačit? Pro samotnou Čínu je téma Covid-19 velmi citlivé, protože celý svět viní právě Čínu z vypuknutí této pandemie, která na dlouho ovlivnila celý svět. A proč by měl být Covid-19 zmíněn v recenzích? Mnoho herních titulů bylo kvůli pandemii odloženo, což se často v článcích zmiňuje. 

Black Myth: Wukong

Po akční stránce tedy podle všeho Black Myth: Wukong skutečně zabodoval. Také čínské prostředí hře sedlo a hra má rozmanitý soubojový systém, který odměňuje ty, kteří hledají a zkoumají celý svět. Na druhou stranu má ale Black Myth: Wukong hlavně technické nedostatky, které hru dost sráží. To ale není nic, co by se nedalo nějakým patchem opravit. Shadow of the Erdtree tak Wukong nejspíš nepřekoná, ale určitě by se mu mohl vyrovnat,” dočtete se v našem článku.

První ohlasy na hru Black Myth: Wukong. Jak hra dopadla v recenzích?
i Zdroj: Game Science

První ohlasy na hru Black Myth: Wukong. Jak hra dopadla v recenzích?

Již jen tři dny a dočkáme se vydání hry Black Myth: Wukong od studia Game Science. Recenzenti však dostali přístup pár dní…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama