První ohlasy na hru Black Myth: Wukong. Jak hra dopadla v recenzích?
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka První ohlasy na hru Black Myth: Wukong. Jak hra dopadla v recenzích?

První ohlasy na hru Black Myth: Wukong. Jak hra dopadla v recenzích?

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Steam Steam

Již jen tři dny a dočkáme se vydání hry Black Myth: Wukong od studia Game Science. Recenzenti však dostali přístup pár dní předem, aby hru pořádně zhodnotili.

Reklama

Máme pro vás dobrou zprávu: Black Myth: Wukong sbírá vesměs pozitivní hodnocení. Co se líbilo nejvíce a co naopak není to pravé ořechové?

Recenzenti se shodují, že se jedná o jednu z nejlepších akčních her letošního roku. Black Myth: Wukong přináší skvělé souboje a povedený design bossů. Hra také podle všeho velmi dobře oživuje starověkou Čínu a čínskou mytologii jako nikdy předtím. Někteří ji dokonce přirovnávají ke hře God of War. Hra nás také odměňuje za průzkum celého světa. Black Myth: Wukong je podle všeho velmi solidní akční RPG s napínavými filmovými souboji s bossy, rozmanitými, nádherně vykreslenými lokacemi, bohatým bojovým systémem plným možností a dobře vyprávěným příběhem.

Není ale vše zalité sluncem, protože se našly i věci, které lze hře Black Myth: Wukong vytknout. Recenzenti často upozorňovali na nevýrazný design úrovní. Také rozmanitost nepřátel prý nebyla nijak velká. Časté recenze také zmiňují technické problémy, které byly poněkud frustrující. Jiné recenze zase mluví o tom, že ačkoliv je Black Myth: Wukong špičkový akční zážitek, nejedná se o převratnou hru. 

Přesto si Black Myth: Wukong odnáší z recenzí v průměru slušných 8/10, což je velmi solidní. 

Black Myth: Wukong
i Zdroj: Game Science
Black Myth: Wukong

Po akční stránce tedy podle všeho Black Myth: Wukong skutečně zabodoval. Také čínské prostředí hře sedlo a hra má rozmanitý soubojový systém, který odměňuje ty, kteří hledají a zkoumají celý svět. Na druhou stranu má ale Black Myth: Wukong hlavně technické nedostatky, které hru dost sráží. To ale není nic, co by se nedalo nějakým patchem opravit. Shadow of the Erdtree tak Wukong nejspíš nepřekoná, ale určitě by se mu mohl vyrovnat.

 

                                                                                            

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama