Co bude s Call of Duty: Mobile po vydání Warzone Mobile? Tvůrci vše upřesnili
i Zdroj: Activision
Warzone Mobile Novinka Co bude s Call of Duty: Mobile po vydání Warzone Mobile? Tvůrci vše upřesnili

Co bude s Call of Duty: Mobile po vydání Warzone Mobile? Tvůrci vše upřesnili

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 3. 2024 13:00 1

Už jen několik málo hodin a vyjde dlouho očekávaná mobilní free-to-play hra Call of Duty: Warzone Mobile. Co ale bude s původním Call of Duty: Mobile? Máme podrobnosti.

Reklama

Za několik málo desítek hodin vyjde očekávaná mobilní free-to-play hra Call of Duty: Warzone Mobile. Ta přinese veškerou zábavu z klasického Warzone 2 a co navíc, nabídne nejoblíbenější mapu Verdansk, po které hráči dlouhodobě volají.

Znamená to ale konec klasického Call of Duty: Mobile, které vyšlo v roce 2019? Ještě před rokem, kdy se pomalu, ale jistě, spojovaly společnosti Microsoft a Activision Blizzard, vedení Microsoftu uvedlo, že Warzone Mobile původní COD nahradí. Jenže jak se zdá, plány se změnily.

Call of Duty : Mobile bude i nadále dostávat nový obsah každou sezónu a neplánujeme nic měnit.

Oficiální účet Call of Duty: Mobile na sociální síti X jasně uvedl, že pro hru se nic nemění, bude nadále podporována a dostane nový obsah tak, jako tomu bylo dodnes. Otázkou pak samozřejmě je, jak dlouho nebo, jak početná komunita s příchodem Warzone Mobile, zůstane.

Call of Duty: Warzone Mobile dorazí 21. března 2024 ve verzích iOS a Android, bude zdarma a samozřejmě bude podporovat nejrůznější modely herních ovladačů. Níže už launch trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama