Commandos: Origins je nová strategická RTS, ve které povedete speciální tým
i Zdroj: Claymore Game Studios
Commandos Novinka Commandos: Origins je nová strategická RTS, ve které povedete speciální tým

Commandos: Origins je nová strategická RTS, ve které povedete speciální tým

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Steam Steam

Claymore Game Studios na akci Gamescom ukázal nový trailer na svou hru Commandos: Origins. Ve hře povedete speciální tým, který bude škodit němcům během druhé světové války.

Reklama

Dlouho očekávané pokračování série Commandos je zpátky. Studio Claymore Game Studios chystá nový díl série Commandos s názvem Commandos: Origins. Ve hře povedete speciální komando zabijáků, které se vydá na mise od ledových plání Arktidy až po rozlehlé pouště Afriky, a projdete také západní i východní Evropou. Bude jen na vás, abyste dovedli své komando k úspěchu ve vysoce rizikových misích.

Commandos: Origins obsahuje šest nechvalně známých postav, z nichž každá má svou vlastní historii, a které se spojí, aby vytvořily mimořádnou bojovou sílu. Cest, jak dokončit jednotlivé mise, bude podle všeho více než jen pár. Čeká nás detailní, rozmanité a interaktivní prostředí, které nabídne různé přístupy k dosažení cíle. Plížit se, šplhat, řídit různá vozidla nebo se skrývat a tiše postupovat ke splnění mise – to vše bude možné.

Commandos: Origins

„POPLACH! Byli jste vybráni pro misi, která bude utvářet osud celého světa. Staňte se svědky úplného začátku legendární elitní jednotky 2. světové války ve hře Commandos: Origins. Dlouho očekávané pokračování série Commandos vás přivádí zpět k základům žánru taktiky v reálném čase." Tak o hře píše oficiální Steam popisek.

Commandos: Origins dorazí ještě během letošního roku, ovšem přesné datum vydání zatím oznámeno nebylo. Dobrou zprávou však je, že hra vyjde kromě PC také na PS5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama