Concord PC hráče nezajímá, otevřené bety se účastnilo pár stovek lidí
i Zdroj: Firewalk Studios
Concord Novinka Concord PC hráče nezajímá, otevřené bety se účastnilo pár stovek lidí

Concord PC hráče nezajímá, otevřené bety se účastnilo pár stovek lidí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Concord pravděpodobně díru do světa neudělá. O hru nebyl během otevřené betaverze prakticky žádný zájem, což může potěšit především tvůrce Overwatch 2.

Reklama

Uplynulý víkend byl pro PlayStation a studio Firewalk Studios další velkou zkouškou. Proběhla první otevřená betaverze arénové PvP first-person akce Concord, která hráčům dala zdarma nahlédnout, co vlastně čekat. Jenže Concord absolutně nenaplnilo očekávání, zatím co jiných očekávaných her se účastní klidně i miliony hráčů, Concord totálně propadl - zejména ohledně statistik aktivních hráčů.

Podle webu Steam Charts, který tyto aktivity zaznamenává, jasně ukazuje, že o hru není zájem, nejvyšší počet hráčů měla v pátek, kdy poprvé, ale také naposledy hrálo současně přes 2.300 hráčů, v sobotu už byla špička na pouhých 1.400 hráčů. Bohužel, tyto statistiky mluví jasně, uvidíme, jak to bude v srpnu, kdy hra vyjde v plné verzi - navíc nebude zdarma jako její konkurent Overwatch 2.

Concord

Concord nabízí šest různých PVP režimů založených na plnění cílů s možností respawnu, a to s důrazem na týmovou hru, které ti dovolí určit úroveň výzvy, jakou chceš podstoupit. Každý freegunner, od mocných mystiků po zkušené pistolníky a užitečné léčitele, přichází s vlastními jedinečnými dovednostmi, osobností a schopnostmi, které vyhoví nejširší možné škále herních stylů.

Concord se v současné době testuje, datum vydání plné verze je naplánován na 23. srpna 2024 ve verzích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama