Counter Strike 2 prý dostane možnost lehnutí a klouzání
i Zdroj: Spite.cz
Counter Strike 2 Novinka Counter Strike 2 prý dostane možnost lehnutí a klouzání

Counter Strike 2 prý dostane možnost lehnutí a klouzání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 3. 2023 15:37

Na povrch se dostávají nové informace o údajně připravovaném Counter Strike 2. Hra má dostat zcela nové možnosti, které jsme v sérii ještě neviděli.

Reklama

[ Aktualizace: ]

Ukázalo se, že nešlo o pravidivé informace a to i navzdory tomu, že je přinesl člověk, který má k sérii Counter Strike velmi blízko. Žádné lehání ani skluzování ve hře nečekejte.


[ Původní článek: ]

To, že se chystá nový díl série Counter Strike, o tom se v posledních týdnech píše velmi často. Na povrch se dostala spousta zajímavých informací, každopádně dnes přinášíme něco, co pravděpodobně nikoho ani ve snu nenapadlo. Zahraniční profesionální hráč Counter Strike: Global Offensive v jednom z rozhovorů prozradil, že půjde o zbrusu nový díl, nikoliv tedy pouze o vylepšené Global Offensive, které údajně míří na Source 2 Engine.

K tomu dodal, že hra dostane vylepšenou hratelnost, konkrétně možnost lehnout si a skluzovat. Ano, tyto možnosti mají prakticky všechny akční multiplayerové hry, v sérii Counter Strike by však šlo o velkou novinku. Sérii by jistě také prospělo vylepšené míření, v dnešní době vytvořit hru, kde téměř s každou zbraní střílíte od boku, by nebylo úplně šťastné, na druhou stranu je tím Counter Strike charakteristický. Counter Strike 2 je prý v uzavřené betaverzi, kterou testují mimojiné i profesionální CS hráči. Vyjít má již za několik týdnů, mluví se o 1. dubnu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama