Counter Strike 2 vs. Call of Duty: Modern Warfare 2: Porovnání animací střelby a nabíjení
i Zdroj: Valve Corporation
Counter Strike 2 Novinka Counter Strike 2 vs. Call of Duty: Modern Warfare 2: Porovnání animací střelby a nabíjení

Counter Strike 2 vs. Call of Duty: Modern Warfare 2: Porovnání animací střelby a nabíjení

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 10. 2023 20:00

Občas je zábavné jen tak sledovat porovnání dvou stejných, přesto naprosto rozdílných her. Dnes tu máme v porovnání nový Counter Strike 2 a Call of Duty: Modern Warfare 2. Podívejte, jak se v obou případech střílí a nabíjí.

Reklama

Pokud bychom měli vybrat absolutního krále FPS arkád, který by to byl? Hráče by jistě napadli dva tituly, Call of Duty a Counter Strike. Dvě legendy, dvě arkády a hry, které mají desítky milionů fanoušků. V obou případech se jedná o nejhranější tituly současnosti, nicméně jak vypadají v přímém porovnání, například během střelby či přebíjení? Na to se podíval YouTube kanál @SlideStrafe. 

K porovnání si vzal téměř celý arsenál zbraní CS2 a porovnal je se zbraněmi z Counter Strike: Modern Warfare 2. Teď už je jen na hráčích, jak posoudí pocit ze střelby či nabíjení. Tady ale jistě na plné čáře vyhrává Call of Duty. Jistě za to může fakt, že CSku chybí dnes již běžné zaměřování, prakticky s každou zbraní střílíme od boku, k čemuž jsou zbraně a jejich střelba také přizpůsobené. Článek tedy doslova neberte, co z těchto her je lepší - jde zkrátka jen o porovnání dvou velkých her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama