Crash Bandicoot 5 měl být zrušen
i Zdroj: Toys for Bob
Novinka Crash Bandicoot 5 měl být zrušen

Crash Bandicoot 5 měl být zrušen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Crash Bandicoot 5 se nedočkáme, alespoň to naznačil Nicholas Kole, který spolupracoval s tvůrčím studiem Toys for Bob, jež na sérii Crashe doposud pracovalo.

Reklama

Pro fanoušky série Crash Bandicoot dnes nemáme vůbec dobrou zprávu. Sociální síťí X posledních několik hodin koluje informace, že práce na Crash Bandicoot 5 měly být zrušeny. Zprvu se řešil zrušený “Project Dragon”, přičemž další reakce v diskuzi naznačily, že by mohlo jít právě o 5. díl Crashe. 

Na hře mělo dlouhé tři roky pracovat americké studio Toys for Bob, nicméně jak se dle vyjádření vývojáře Nicholase Kolea zdá, vývoj byl stopnut. Bohužel už se s veřejností nepodělil o detaily. Toys for Bob v současné době pracuje ještě na něčem dalším a to ve spolupráci s Microsoftem, který hru vydá v rámci divize Xbox. Ani v tomto případě není jasné, o co půjde, přesto Xbox něco naznačil. 

"S radostí oznamujeme, že budeme spolupracovat s Xboxem na vydání naší další nové hry. Ve vývoji jsme stále velmi rané fázi, takže o nás možná nějakou dobu neuslyšíte, ale věřte, že se máte na co těšit." Uvedlo studio Toys for Bob.

Znamená to konec Crashe?

Je velmi pravděpodobné, že se minimálně několik dalších let nového Crashe nedočkáme - pokud se však informace zakládají na pravdě. Poslední díl s názvem Crash Bandicoot 4: It’s About Time vyšel v roce 2020 na PC, PlayStation a Xbox. V recenzích si následně odnesl krásných 8.5 / 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama