Cyberpunk 2 v tuto chvíli vyvíjí již 56 lidí
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Cyberpunk 2 v tuto chvíli vyvíjí již 56 lidí

Cyberpunk 2 v tuto chvíli vyvíjí již 56 lidí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 5. 2024 13:00

Společnost CD Projekt RED veřejně dopodrobna uvedla, že na Cyberpunku 2 pracuje již 56 lidí. Na pokračování série The Witcher jich pracují již stovky.

Reklama

Polská společnost CD Projekt RED se s veřejností podělila o své finanční výsledky. Ty neprozrazují pouze fakt, že se CDPR finančně dařilo, dokument zmiňuje hned několik zajímavostí ohledně připravovaných hrách. Věřím, že většina z nás dobře ví, na čem aktuálně CD Projekt pracuje, rádi to však zopakujeme a dodáme pár střípků ze zmíněné zprávy.

The Witcher 4 dostane konkurenci, představuje se RPG hra Thorgal
i Zdroj: Mighty Koi Studio

The Witcher 4 dostane konkurenci, představuje se RPG hra Thorgal

Staňte se vikingem v právě oznámené videoherní adaptaci Thorgal, která má velký cíl a ambice: chce se stát silným…

8. 3. 2024 17:00

Cyberpunk 2077

Nádherné neonové Night City a celkově díl Cyberpunk 2077 letos oslaví již 4 roky. Tvůrci na hře až dodnes pečlivě makali a přinášeli spousty zajímavých úprav, nechyběla skvělá verze 2.0, která z Cyberpunku konečně udělala to, na co všichni od začátku čekali. Nicméně dnes už na Cyberpunk 2077 nepracuje jediný člověk, vedení studia rozmístilo vývojáře k jiným projektům.

The Witcher 4

Nejvíce lidí ve studiu pracuje na pokračování úžasné fantasy RPG The Witcher. Podle oficiálního grafu má “Project Polaris” již 407 vývojářů. O pokračování jsme si toho v posledních měsících řekli hodně, pokud bych měl říct nyní to nejpodstatnější:

Cyberpunk 2 v tuto chvíli vyvíjí již 56 lidí
i Zdroj: CD Projekt RED

Cyberpunk 2

Kromě výše zmíněného pokračování The Witcher, vzniká také druhý díl úspěšného Cyberpunku. A pravděpodobně už se na něm pracuje nějakou dobu - což mimochodem naznačil insider v již v minulém roce. Oficiální graf prozrazuje, že na projektu Orion (což je pracovní název pro Cyberpunk 2) pracuje 56 lidí a další budou přibývat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama