Další hrou zdarma na Epic Games Storu má být 2 roky stará Marvelovka
i Zdroj: Firaxis Games
Marvel's Midnight Suns Novinka Další hrou zdarma na Epic Games Storu má být 2 roky stará Marvelovka

Další hrou zdarma na Epic Games Storu má být 2 roky stará Marvelovka

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 5. 2024 16:00

Marvelovka v hodnotě 2 tisíc korun zcela zdarma? Zahraniční zdroj tvrdí, že ví, jakou hru si budeme moci příští čtvrtek aktivovat bezplatně.

Reklama

Společnost Epic Games, která také provozuje vlastní obchod s hrami, každý čtvrtek rozdává minimálně jeden PC titul zcela zdarma, a to již několik let. Tradice zůstává, jen s rozdílem, že posledních pár týdnů nechce prozrazovat, na jakou hru se dostane příště. Aktuálně si všichni můžeme bezplatně aktivovat slušnou PvP středověkou hru Chivalry 2

Co bude příště? Epic to znovu nechce prozradit, nicméně protentokrát se velmi brzy objevila informace, že od čtvrtka 6. června 2024 se dočkáme příběhového taktického RPG Marvel's Midnight Suns. Prozradil to důvěryhodný insider Billbil_kun. Každopádně pokud tomu tak skutečně bude, aktivovat si budeme moct hru, která i dnes stojí téměř 2 tisíce korun.

Marvel's Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns vyšlo v prosinci roku 2022 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel ale nešlo o nějak extra prodejně úspěšnou hru, nicméně v recenzích si odnesla slušných 8.3 / 10

Hra se odehrává v temnějším koutě Marvel Universe, kde hráči ovládají tým superhrdinů, včetně známých postav jako jsou Iron Man, Wolverine, Doctor Strange, a nově vytvořeného hrdiny, nazvaného The Hunter. Hráči se utkávají s nadpřirozenými hrozbami, především s Lilith, matkou démonů. Hratelnost kombinuje tahové souboje s karetními mechanikami a umožňuje hráčům přizpůsobit své schopnosti a týmové složení. Marvel's Midnight Suns nabízí jak strategické bitvy, tak hluboký příběh a interakce mezi postavami.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama