Další State of Play proběhne ve středu, ukáže více než 20 her
i Zdroj: Bend Studio
Novinka Další State of Play proběhne ve středu, ukáže více než 20 her

Další State of Play proběhne ve středu, ukáže více než 20 her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

Již za několik málo hodin odstartuje další díl pořadu State of Play, který ukáže více než 20 videoher. Mezi nimi by údajně měl být i remaster Days Gone.

Reklama

PlayStation před několika hodinami oficiálně oznámil, že se již 25. září v 00:00 našeho času dočkáme dalšího dílu pořadu State of Play. Prakticky se tím potvrdily už dřívější tvrzení některých insiderů. Během této konference, která má trvat zhruba 30 minut, hráči uvidí více než 20 her pro PS5 a PSVR2. Bohužel nebylo ani náznakem prozrazeno, o jaké půjde. 

Pokud se však potvrdí další z mnoha spekulací od velmi důvěryhodných zdrojů, vidět bychom mohli například oznámení her Horizon: Zero Dawn Remaster a Days Gone Remaster. Konkrétně o remasterované verzi prvního Horizonu se mluví asi dva roky, něco na tomto tvrzení jistě bude. Nevadil by nám také první gameplay Marvel's Wolverine nebo oznámení Marvel's Venom.

Co by také mohlo zaznít, je start předobjednávek konzole PlayStation 5 Pro, ovšem pouze skrze oficiální stránky Sony. České obchody svou předobjednávku spustí o dva dny později, my vás samozřejmě budeme včas informovat.

Přenos State of Play bude možné přímo na YouTubovém kanále PlayStationu v anglickém jazyce. My vám po skončení akce přineseme shrnutí toho nejlepšího!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama