Sony údajně chystá oznámení remasteru Days Gone
i Zdroj: Bend Studios
Days Gone Novinka Sony údajně chystá oznámení remasteru Days Gone

Sony údajně chystá oznámení remasteru Days Gone

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Hráči budou moct svým zájmem o údajný remaster Days Gone ukázat Sony, že o hru skutečně stojí, což by mohlo vést k vývoji Days Gone 2. Remaster má být oznámen v úterý.

Reklama

Spekulace ohledně možného remasteru hry Horizon: Zero Dawn vás jistě neminuly. Jen na našem webu jsme se údajně moderní předělávky, která má zamířit na konzoli PlayStation 5 a Pro, jsme se věnovali několikrát, naposled včera, když důvěryhodný zdroj přišel s informací, že by vylepšený první díl příběhu Aloy, měl být oznámen během následující konference State of Play. 

Uplynulo sotva pár hodin a mluví se o dalším remasteru, ano, jak správně vidíte už v nadpisu, jednat by se mělo o zombie survival akci Days Gone od Bend Studios. I v tomto případě se však jedná o neoficiálně potvrzenou informaci, přesto by na ní něco být mohlo. Se zprávou přišel důvěryhodný insider EXtas1s, který již několikrát dokázal, že se mu dá věřit.

I v tomto případě, stejně jako u Horizon: Zero Dawn, se tvrdí, že k oznámení dojde během State of Play, jež se má uskutečnit v úterý 24. září 2024. Ovšem pokud se tak skutečně stane, hráči mohou svým zájmem Sony ukázat, že mají o Days Gone zájem a možná si někdo ve vedení uvědomí, že o druhý díl zájem je.

Days Gone

Days Gone se odehrává ve světě po pandemii, kde hlavní hrdina, Deacon St. John, bývalý člen motorkářského gangu, bojuje o přežití v prostředí plném „Freakerů“, zmutovaných lidí, kteří se chovají jako zombie. Deacon prozkoumává svět, hledá zdroje, bojuje proti nepřátelům a především se snaží zjistit více o osudu své manželky Sarah, kterou považoval za mrtvou. Days Gone původně vyšlo na konzoli PlayStation 4 v dubnu 2019, o zhruba dva roky později pak i na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama