Dead Island 2 má už 7 milionů hráčů, chystá se další obsah
i Zdroj: Dambuster Studios
Dead Island 2 Novinka Dead Island 2 má už 7 milionů hráčů, chystá se další obsah

Dead Island 2 má už 7 milionů hráčů, chystá se další obsah

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 5. 2024 20:45

Dead Island 2 dosáhlo významného a velmi překvapivého milníku. Dambuster Studios se s fanoušky podělilo o informaci, že hra má již 7 milionů hráčů, navíc se chystá nový obsah.

Reklama
Reklama

Vydání Dead Island 2 bylo dlouhé roky velmi nejisté, několikrát to dokonce vypadalo, že hra bude definitivně zrušena. Nakonec se ji ujalo v pořadí třetí vývojářské studio, které si vedlo na výbornou - výsledkem je 7 milionů hráčů. Co si budeme povídat, dvojka se povedla a tvůrci z Dambuster Studios chystají další doplňující obsah. 

V následujících měsících se s vámi podělíme o některé vzrušující a dlouho očekávané nové herní aktualizace, takže zůstaňte naladěni na další obsah Dead Island 2,

stojí v tiskové zprávě. Je velmi pravděpodobné, že se hráči dočkají nového DLC, které nás vezme do nové lokace a nabídne nové zbraně a typy zombíků. Hráči ale čekají ještě na něco, a to režim oblíbený New Game Plus, díky kterému budeme moct Dead Island 2 projít znovu od začátku, avšak s plnou výbavou a otevřeným stromem dovedností. 

Dead Island 2 vyšel 21. dubna 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, a to včetně české lokalizace v podobě titulků. V recenzích si následně odnesl průměrných 7.3 / 10.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama