Dead Space se vrací! Představuje se nový režim pro Battlefield 2042
i Zdroj: Electronic Arts
Battlefield 2042 Novinka Dead Space se vrací! Představuje se nový režim pro Battlefield 2042

Dead Space se vrací! Představuje se nový režim pro Battlefield 2042

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 7. 2024 07:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Battlefield 2042 brzy nabídne v režimu Outbreak zajímavou událost, která potěší především fanoušky série Dead Space. Kromě toho bude k mání i pěkný skin Isaaca Clarka.

Reklama

V posledních letech se často setkáváme s různými typy spolupráce mezi úspěšnými hrami. Nejčastěji se slavné značky objevují ve Fortnite, kde můžeme vidět postavy ze Star Wars, Lego, Marvelu a mnoha dalších. V současné době probíhá také spolupráce mezi DAYZ a PayDay 3.

Jedno takové dočasné partnerství budeme moct vidět už brzy v Battlefield 2042. Od 9. do 16. července 2024 bude probíhat režim Outbreak, kde se hráči ujmou role likvidátorů monster, která budou přibíhat ze všech směrů. V rámci této Dead Space akce bude dostupný také balíček, který zahrnuje parádní skin Isaaca Clarka, exkluzivní skin zbraně a přívěšek.

Battlefield 2042

Hra se odehrává v blízké budoucnosti a nabízí rozsáhlé bitevní pole s podporou až 128 hráčů na mapě (na next-gen konzolích a PC). Battlefield 2042 neobsahuje tradiční singleplayerovou kampaň, ale zaměřuje se na multiplayerové režimy, včetně klasických režimů jako Conquest a Breakthrough, a nových režimů jako Hazard Zone. Hra je známá pro svou realistickou grafiku, dynamické počasí a destruktivní prostředí.

Battlefield 2042 můžete v současné době získat za pouhých zhruba 6 euro na Steamu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama