Deadlock ještě nebyl ani oznámen a už má více než 18 tisíc aktivních hráčů
i Zdroj: Valve Corporation
Deadlock Novinka Deadlock ještě nebyl ani oznámen a už má více než 18 tisíc aktivních hráčů

Deadlock ještě nebyl ani oznámen a už má více než 18 tisíc aktivních hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

To, že Valve pracuje na PvP arénovce Deadlock, už nějakou dobu víme. Oficiálně ale ještě oznámena nebyla, přesto má více než 18 tisíc aktivních hráčů.

Reklama

Valve, studio stojící za legendárními tituly jako Half-Life a Counter-Strike, aktuálně pracuje na několika dosud neoznámených projektech. Jedním z nich je arénová PvP hra Deadlock, o které jsme se dozvěděli pouze díky několika uniklým informacím. Valve zatím o této hře oficiálně neřeklo ani slovo. Přesto však má Deadlock už více než 18 tisíc aktivních hráčů. Jak je to možné?

Valve zahájilo testovací fázi hry a pozvalo první hráče s podmínkou mlčenlivosti. Tito hráči pak mohou zvát další, čímž se postupně vytvořila slušná testovací komunita. Oficiální odhalení hry tak zřejmě není daleko. Pojďme se ale už teď podívat na základní informace, které hráči předčasně odhalili. Venku jsou také další gameplay záběry.

Deadlock

Ve hře se střetávají dva týmy po šesti hráčích na mapách rozdělených do několika "lajn." Hráči mohou během zápasů vylepšovat své hrdiny a sbírat zdroje. Celkově hra působí jako lehce pozměněné Overwatch 2, i zde najdeme spoustu druhů hrdinů s unikátními schopnostmi a ultimátní zbraní. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama