Nepředstavená hra Deadlock do tvůrců Half-Life na uniklých záběrech
i Zdroj: Valve Corporation
Novinka Nepředstavená hra Deadlock do tvůrců Half-Life na uniklých záběrech

Nepředstavená hra Deadlock do tvůrců Half-Life na uniklých záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 5. 2024 14:45

Venku jsou gameplay záběry z připravované, avšak stále neoznámené, multiplayerové arénové střílečky Deadlock, která vzniká ve studiu Valve.

Reklama

Minulý týden v pátek se internetem prohnaly obrázky a podrobnosti o dosud neoznámené multiplayerové střílečce z dílen Valve, tvůrce legendárních her jako Half-Life nebo Counter Strike. Jmenovat se má Deadlock a dle dostupných obrázků a popisků nejvíce připomíná mix PvP arénovek Overwatch 2 a Valorant. 

A stejně tak to můžeme říct i dnes, kdy se objevily rovnou gameplay záznamy na sociální síti X. Zcela upřímně, pokud vás zajímá můj osobní názor, Deadlock nevypadá zrovna dvakrát dobře a přesvědčivě, už po této ukázce, která však pravděpodobně pochází z rané fáze vývoje, bych se raději pustil do konkurenčních her, kterých je na výběr dost.

Jestliže vás nyní zajímá, kdy by mohla tato novinka vyjít, tak důvěryhodný server Insider Gaming tvrdí, že v průběhu roku 2025, ovšem už nezmiňuje platformy - jistá je PC verze, konzolisté by se však též klidně mohli dočkat. Nás nyní zajímá i váš předběžný názor na uniklé záběry, jak se vám Deadlock líbí?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama