Death Stranding nakonec na iPhone 15 Pro a Mac letos nevyjde
i Zdroj: Kojima Productions
Death Stranding Novinka Death Stranding nakonec na iPhone 15 Pro a Mac letos nevyjde

Death Stranding nakonec na iPhone 15 Pro a Mac letos nevyjde

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 12. 2023 15:30

Letos si Death Stranding na iPhone 15 Pro, iPadu nebo Macu nezahrajeme, vydavatelství 505 Games hru odložilo na rok 2024. A je to jedině dobře.

Reklama

Death Stranding mělo být dalším AAA titulem, který ještě letos vyjde na iPhone 15 Pro a nejnovější iPad nebo Mac s čipem M1, nebo novějším. Jenže studio údajně nestíhá a potřebuje více času. 

Zůstaňte naladěni na nové datum vydání na začátku roku 2024,

vyjádřilo se vydavatelství 505 Games. A je to jedině dobře, jak jsme se již přesvědčili před několika týdny v případě Resident Evil 4 Remake, podobné AAA tituly zkrátka ještě nejsou pro mobilní hraní ideální. Hra si s těží udržela stabilních 30FPS, byly dokonce pasáže, kde byli hráči rádi za 17 FPS

AAA tituly na iPhone 15 Pro

Společnost Apple během poslední velké konference, oznámila nejnovější modely iPhone a iPad. Největším překvapením však byla chvíle, kdy došlo na informaci, že si mobilní telefon řady 15 Pro a 15 Pro Max, mohou dovolit spustit některé AAA tituly. Konkrétně byly oznámeny například Resident Evil 4, Resident Evil: Village, Assassin's Creed: Mirage nebo Death Stranding.

Vše to zní dobře, že? Zklamání však může přijít ve chvíli, kdy uvidíte cenu těchto her. Ačkoliv jde v některých případech o starší tituly, v obchodech jsou za plnou konzolovou cenu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama