Destiny 3 nikdy ve vývoji nebylo, tvrdí důvěryhodný zdroj
i Zdroj: Bungie
Novinka Destiny 3 nikdy ve vývoji nebylo, tvrdí důvěryhodný zdroj

Destiny 3 nikdy ve vývoji nebylo, tvrdí důvěryhodný zdroj

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podle důvěryhodného novináře, který má na kontě řadu předčasně odhalených zpráv, nikdy nebylo ve vývoji Destiny 3. Mluví také o zrušeném projektu Payback.

Reklama

Kolem studia Bungie nepanuje zrovna nejlepší situace. Již v říjnu bylo naznačeno, že by se ve studiu, které se proslavilo hrami jako Destiny nebo Halo, mělo propouštět. Bohužel k tomu skutečně došlo, jak jsme již dnes ráno informovali, Bungie propustilo hned 17 % zaměstnanců, což má být něco přes 200 lidí. 

Každá taková restrukturalizace ve studiích však často také vyústí ve zrušení připravovaných projektů. A jinak tomu nemá být ani v tomto případě. K propouštění se vyjádřil i důvěryhodný zdroj jménem Jason Schreier, který uvedl: 

Chystaný Project Payback byl zrušený, nejedná se však o Destiny 3, ten nikdy ve vývoji nebyl.

V současné době se v Bungie pracuje na extrakční hře Marathon, i ta to má ale nějakou dobu nahnuté. Testerům se příliš nezamlouvala, což klidně může znamenat ukončení vývoje, nebo jen posunutí data vydání. Kromě Marathonu v Bungie údajně vzniká ještě akční hra Matter, která by měla vyjít v roce 2025 na PC a PlayStation 5 (pokud se však nejedná o zmíněný zrušený project Payback). 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama