Do Fortnite přichází apokalypsa: Představuje se nová kapitola
i Zdroj: Epic Games
Fortnite Novinka Do Fortnite přichází apokalypsa: Představuje se nová kapitola

Do Fortnite přichází apokalypsa: Představuje se nová kapitola

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2024 16:00

Ve Fortnite se prohnala obří písečná bouře a změnila jih ostrova k nepoznání. Všude je jen písek a rozbořené budovy. Představuje se post-apokalyptická kapitola.

Reklama

Společnost Epic Games před několika hodinami oficiálně představila 5. kapitolu 3. sezóny Fortnite. Ta odstartuje v duchu post-apokalysmu a do hry mimo jiné vezme tematiku kolem značky Fallout. Jak nyní prozradil první pořádný trailer, rozhodně se můžeme těšit na skiny jako Power Armor, který nevypadá vůbec špatně. S novou kapitolou samozřejmě odstartuje také nově složený battle-pass. Aktualizace dorazí v průběhu dneška (24. května), očekávají se ale tradiční problémy s připojením, raději se připravte až na večer.

"Nedávno se přes ostrov přehnala zuřivá písečná bouře, která na jihu vytvořila nový biom, nazvaný pustina. Skupina "Válečníci z Pustiny" si již nárokovala vlastnictví tohoto místa. (Přijeli přece s tou písečnou bouří.)" Stojí v oficiálním popisku.

Máme pro vás ještě pár screenshotů pro představu, jak to nyní na jihu ostrova vypadá. Jak se vám to líbí? Nám rozhodně ano!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama