Do hry The Sims míří nový datadisk, který bude zaměřený na lásku
i Zdroj: Maxis
Novinka Do hry The Sims míří nový datadisk, který bude zaměřený na lásku

Do hry The Sims míří nový datadisk, který bude zaměřený na lásku

David Vondráček

David Vondráček

29. 6. 2024 10:00

Poslední díl The Sims od EA je s námi už deset let a stále dostáváme nový obsah v podobě DLC. Další datadisk ponese název Lovestruck a rozšíří zejména možnosti ohledně vztahů.

Reklama

Na pátý díl The Sims si ještě nějakou dobu počkáme. Electronic Arts tak alespoň stále pracují na novém obsahu do posledních The Sims 4. V pořadí již šestnácté(!) DLC dostane název Lovestruck a přidá víc možností, ohledně randění a vztahů simíků. 

The Sims Lovestruck tak přinese například svoji vlastní verzi Tinder aplikace, kde si můžete nastavit, jaké vlastnosti by váš hledaný partner měl splňovat. Další novinkou má být i to, že vaše postava může žít i v takzvaném polyamorním vztahu. Tedy, že může mít milostný vztah hned k několika simíkům. Dalším novým obsahem pak mají být i nová místa, kam svého vyvoleného simíka. Dorazí i několik nových kosmetických úprav. 

The Sims do mezilidských vztahů přinese i novou mechaniku, která zásadně ovlivní způsob, jakým se k sobě simíci vzájemně chovají. Tyto preference budou ovšem zpočátku skryté a jen pomocí komunikace můžete objevit, jakým způsobem se vyhlédnutému objektu zájmu zalíbit nebo čemu se naopak vyhnout. 

S tímhle vším ale přichází i jedno negativum. Electronic Arts totiž za tohle DLC žádá 40 euro, což rozhodně není málo. Na The Sims Lovestruck se můžeme těšit už příští měsíc, konkrétně 25. července. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama