Do Starfieldu míří režim výkonu, který přináší podporu 60FPS
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Do Starfieldu míří režim výkonu, který přináší podporu 60FPS

Do Starfieldu míří režim výkonu, který přináší podporu 60FPS

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 5. 2024 08:00

Květen nám odstartoval skvělou zprávou. Starfield brzy dostane režim výkonu, díky čemuž se hráči na konzolích Xbox Series X mohou těšit na 60 FPS.

Reklama

Před několika dny se zástupci Bethesdy nechali slyšet, že se již brzy dozvíme první podrobnosti ohledně aktualizace, která má být velmi blízko. Dnes už známe podrobnosti a nový update hráče vesmírného Starfieldu rozhodně potěší, zejména ty, kteří preferují režim performance (režim výkonu), ten navíc nabídne výběr mezi 30, 40 a 60FPS.

Starfield byl před vydáním hráči kritizovaný především kvůli chybějící podpoře 60FPS. Nicméně očekávaná aktualizace je téměř tu, a to včetně důležitých oprav bugů, které se objevovaly i během misí. Již 15. května, kdy aktualizace konečně vyjde, se dočkáme také vylepšené optimalizace, hratelnosti nebo soubojového systému. Update pak potěší i ty, kteří si budou chtít vzhledově vylepšit vzhled vesmírných lodí. Celý seznam změn a novinek si můžete přečíst na oficiálních stránkách hry.

Starfield během roku dostane ještě několik dalších aktualizací, nicméně tím nejočekávanějším bude DLC Shattered Space, které dorazí někdy na podzim. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama