"Do tří dnů chci peníze, dělám vám marketing, který jste ještě neměli," vzkazuje Florida Joker Rockstaru
i Zdroj: Rockstar Games / Volně k užití Lawrence Sullivan
GTA 6 Novinka "Do tří dnů chci peníze, dělám vám marketing, který jste ještě neměli," vzkazuje Florida Joker Rockstaru

"Do tří dnů chci peníze, dělám vám marketing, který jste ještě neměli," vzkazuje Florida Joker Rockstaru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 12. 2023 16:00 1

Florida Joker to nevzdává! Na svůj profil nahrál další video, kde tentokrát požaduje další milion navíc. Tvrdí, že je to kvůli tomu, že Rockstar Games neodpovídá.

Reklama

Florida Joker znovu úřaduje. Muž, vlastním jménem Lawrence Sullivan se znovu pustil do Rockstar Games, a je to ještě vtipnější, než posledně. Aby se ještě více podobal postavě z traileru na Grand Theft Auto 6, obarvil si hlavu, nasadil ikonický vězeňský mundůr a přišel opět vyhrožovat, ale pozor, teď už to je vážné! 

Dělám vám největší marketing zdarma, který jste v rámci série Grand Theft Auto kdy měli. Máte tři dny na to, abyste mi poslali 3 miliony dolarů,

říká Joker inspirovaný pravým Jokerem z DC Universa na svém TikTok účtu. Zdá se, že Lawrence Sullivan udělá vše, jen aby se proslavil a možná vydělal nějaké ty dolary, nicméně jak je většině z nás jasné, nikdy od Rockstar Games neuvidí ani korunu. Studio má milionové právníky, kteří moc dobře vědí, jak si podobnými lidmi poradit, navíc jak sami udávají, GTA neodkazuje na žádnou skutečnou osobu nebo událost.

"Ukažte mi, kým jste se inspirovali," dodal v přiloženém videu.

Kdo je Florida Joker?

Lawrence Sullivan aka Florida Joker byl u nás doposud neznámým mužem. Slyšet o něm celkem aktivně můžeme prakticky od prvního dne, co Rockstar Games odprezentoval světu první trailer. V něm, konkrétně v čase 1:04, můžeme vidět muže, který se na obrazovce objeví zhruba na vteřinu. Jenže i to stačilo Sullivanovi k tomu, aby se v postavě ze hry viděl a ihned přispěchal se stížnostmi, jak si vůbec někdo může dovolit, dát jeho podobu do hry bez jeho souhlasu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama