Vzali jste mi život, chci 1 nebo 2 miliony, říká Florida Joker
i Zdroj: Rockstar Games / Volně k užití Lawrence Sullivan
GTA 6 Novinka Vzali jste mi život, chci 1 nebo 2 miliony, říká Florida Joker

Vzali jste mi život, chci 1 nebo 2 miliony, říká Florida Joker

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 12. 2023 11:30 3

Florida Joker přidává další videa a žádá po Rockstar Games miliony. "V GTA 6 jsem to já, vzali jste moji podobu!" Odstartuje se tím nová světová kauza?

Reklama

Lawrence Sullivan známý jako Florda Joker pokračuje ve vyhrožování Rockstar Games. Této nové kauze jsme se věnovali už v pátek, kdy osobně na svůj TikTok profil nahrál video, kde tvůrcům GTA 6 vzkazuje “budeme si muset promluvit.” Co na to Rockstar? Nic, a pravděpodobně ani žádná reakce nepřijde, což se Jokerovi nelíbí a na TikTok nahrává další videa. I v těch autorům hry “vyhrožuje” a říká…

Tohle jsem já, tohle jsem taky já. Budeme si muset promluvit, chci milion, dva,

Ačkoliv je na první pohled jisté, že se Rockstar nechal inspirovat samotným Jokerem, nemá z právního hlediska Sullivan žádnou šanci uspět. Ve hře se neobjevuje jeho jméno a tetování na obličeji též bylo upraveno právě tak, aby neporušovalo možná autorská práva.

Bude mít Florida Joker svou roli v GTA 6?

Podobizna Jokera se objevila v prvním traileru na GTA 6,  který Rockstar Games předčasně odhalil 5. prosince kolem půlnoci. Samotný Joker se sice objeví pouze na pár sekund, nicméně je téměř jisté, že nějakou vedlejší roli zastane. Otázkou je, bude to někdo, kdo po nás půjde? Půjdeme snad my po něm? Na to by mohl odpovědět další trailer, který pravděpodobně uvidíme v průběhu roku 2024.

Grand Theft Auto 6 pak vyjde v roce 2025 na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verze dorazí o něco později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama