Do Valorantu přichází další nebinární postava, představuje se Clove
i Zdroj: Riot Games
Valorant Novinka Do Valorantu přichází další nebinární postava, představuje se Clove

Do Valorantu přichází další nebinární postava, představuje se Clove

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 3. 2024 15:00

Valorant už brzy přivítá zbrusu novou postavu. A tentokrát by mohlo jít o novou metu, Clove totiž přináší spousty zajímavých speciálních schopností.

Reklama
Reklama

Riot Games před několika hodinami představilo zbrusu novou postavu své kompetitivní free-to-play hry Valorant. Jmenuje se Clove a nelze jí oslovit jako ženu, ani jako muže, podle oficiálního popisku je nebinární a tito lidé nebo postavy si říkají “to”. To je ale myslím vedlejší, pojďme se podívat na unikátní schopnosti a co je vlastně Clove zač.

Clove pochází ze Skotska a do hry přináší několik zajímavých schopností. Ty ale zcela jistě nebudou pro všechny, s Clove totiž budeme manévrovat na hraně smrti. Více o Clove se dozvíte na oficiálních stránkách, kde najdete také videa, kde představuje vše, co umí. Upřímně, Clove by mohla být novou metou.

Hráči se rozdělí do dvou týmů a hrají v intenzivních 5v5 zápasech. Každý hráč si vybere postavu s unikátními schopnostmi a úkolem je porazit protivníky pomocí taktiky, střelby a týmové spolupráce. Cílem je dokončit úkoly na mapě a eliminovat soupeře. Hra kombinuje prvky strategie, střílení a dovedností postav, což ji činí náročnou a zábavnou pro hráče všech úrovní.

Valorant vyšel 2. června 2020. V současné době jde stále o velmi populární multiplayerovou hru, která by se v rámci měsíců mohla dočkat dalších portů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama