Valorant by mohl zamířit na nové platformy, mluví se o Steam Decku a Nintendo Switch
i Zdroj: Riot Games
Valorant Novinka Valorant by mohl zamířit na nové platformy, mluví se o Steam Decku a Nintendo Switch

Valorant by mohl zamířit na nové platformy, mluví se o Steam Decku a Nintendo Switch

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 3. 2024 11:00

Valorant je v současné době dostupný pouze PC hráčům, časem by se však mohl podívat na další platformy. Něco málo možná odhalila část zdrojového kódu hry.

Reklama

Taktická multiplayerová akce Valorant letos oslaví už 4. narozeniny, bohužel ale každý rok mohou oslavovat pouze majitelé PC verze, hra se totiž dodnes neobjevila na žádné další platformě, přičemž se dost často mluví o chystané mobilní verzi - ze které dokonce měly uniknout gameplay záběry.

Součástí 4. narozenin by však mohlo být oznámení dalších platforem. Zdroj na Redditu tvrdí, že zdrojový kód hry zahrnuje nová označení, která zde dříve nebyla. Konkrétně mluví o “LNX” a “SWITCH”. Je více než pravděpodobné, že Riot Games chystá konzolovou verzi pro hybrid Nintendo Switch (a chystaného nástupce) a Linux. Skvělou zprávou pak je, že pokud bude venku Linuxová verze, Valorant by se mohl objevit na Steam Decku. V současné době berte tyto informace jako pouhou spekulaci, nebylo by ale překvapením, pokud by se Valorant objevil na vícero zařízení.

Valorant je týmová taktická střílečka s prvky strategie. Ve hře se dva týmy sestavující z pěti hráčů utkávají v kompetitivních bojích na několika mapách. Každý hrdina má unikátní schopnosti, které mohou ovlivnit průběh hry. Valorant kombinuje precizní střílení s taktickým plánováním a spoluprací týmu, což poskytuje dynamický a návykový herní zážitek. Hra připomíná mix oblíbených her Counter Strike a Overwatch.

Valorant údajně dostane animovaný seriál, dorazit má v roce 2025
i Zdroj: Riot Games

Valorant údajně dostane animovaný seriál, dorazit má v roce 2025

Valorant jako animovaný seriál nebo film? Podle důvěryhodného leakera ano. KLaboratories prozradil, že se adaptace už nyní…

21. 8. 2023 15:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama