Dr. Disrespect si již na YouTube nevydělá ani korunu
i Zdroj: Dr. Disrespect / Volně k užití
Novinka Dr. Disrespect si již na YouTube nevydělá ani korunu

Dr. Disrespect si již na YouTube nevydělá ani korunu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 6. 2024 16:20

Dr. Disrespect neprožívá zrovna nejlepší dny v životě. Známého streamera opouští jeden důležitý partner za druhým, a nově se přidává i YouTube.

Reklama

Kauza kolem známého streamera Dr. Disrespecta neutichá a dávají od něj ruce pryč další velmi důležití partneři. Mluvčí společnosti YouTube serveru Kotaku oficiálně potvrdil, že Beahm již zde nevydělá jediný dolar. Všechny jeho kanály, které mu patří nebo které založí, budou automaticky demonetizovány

Pozastavili jsme zpeněžení na kanálu Dr. Disrespect kvůli porušení našich zásad odpovědnosti. 

Herschel "Guy" Beahm IV patřil svým vzhledem mezi nejvýraznější a nejoblíbenější streamery na Twitchi, kde si ročně přišel na desítky milionů korun. V roce 2020 však dostal trvalý ban a nikdo následující dlouhé čtyři roky nevěděl, za co, dokonce sám Beahm tvrdil, že neví, co je přesným důvodem. Před několika dny však na sebe upozornili dva bývalí zaměstnanci Twitche, kteří uvedli, že permanentní ban Dr. Disrespect dostal za sexting s nezletilou dívkou. To původně sám streamer ihned popřel, později ale přišel s vyjádřením.

Existovaly v roce 2017 zprávy s nezletilou osobou? Odpověď je ano. Byly za těmito zprávami skutečné úmysly, odpověď: rozhodně nikoliv. Byly to neformální, vzájemné rozhovory, které se někdy až příliš přikláněly k tomu, aby byly nevhodné, ale nic víc.

Po velmi vážném obvinění přišly první reakce jeho okolí. Na sociálních sítích ihned přišel o desítky tisíc sledujících a rozloučilo se s ním také herní studio Midnight Society, které před lety založil a kde společně připravovali multiplayerovou hru Deadrop

Dr. Disrespect přišel i o dalšího partnera, veškeré spolupráce s ním ukončil výrobce herního příslušenství Turtle Beach. "Již nebudeme pokračovat v našem partnerství s Guyem Beahmem/Dr .DisRespect," řekl mluvčí společnosti Turtle Beach. 

Otázkou nyní je, kde streamera uvidíme vysílat? Další variantou je streamování na Kick.com. Nicméně obávám se, že o jeho služby již nebude zájem ani zde, Guy dříve odmítl smlouvu ohledně exkluzivního streamování na Kicku a navíc se teď řeší skutečně závažná kauza.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama